Vacature

Stagiaire Ontwikkelen Verpakkingen

Ben jij op zoek naar een leuke stage en ben je klaar om jouw creativiteit en technische vaardigheden in te zetten voor de ontwikkeling van innovatieve machineverpakkingsontwerpen en waarbij je bovendien mee kunt werken aan het volledige proces van A tot Z)?
Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Inhoud van de functie

  • Het in kaart brengen van huidige verpakkingen
  • Het, in samenwerking met Supply Chain Management, selecteren van de juiste verpakkingsleveranciers
  • Het, in samenwerking met verpakkingsleveranciers, opstellen van verpakkingsspecificaties en -eisen
  • Het ontwerpen/samenstellen van de juiste verpakking in overleg met Customer Care en de verpakkingsleverancier
  • Het samenstellen van de juiste documenten in samenwerking met Product Management en het Sales Department
  • Instructie schrijven voor het ontwikkelen van een machineverpakking van A tot Z

Functie eisen

  • HBO opleiding; Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen of Logistiek
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Competenties

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gestructureerde, analytisch, communicatieve student. Je bent accuraat en resultaatgericht en je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
Met jouw analyses, overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden weet jij belangrijke input te leveren voor bedrijfsmatige beslissingen.

Wereldwijd marktleider

Het bedrijf

Global Factories is een internationaal opererende onderneming die unieke machines ontwikkelt voor de apothekers- en ziekenhuismarkt. Door innovatieve technologieën, specialistische kennis en een wereldwijd netwerk, is Global Factories in staat de distributie van medicijnen aan patiënten efficiënter, veiliger en betrouwbaarder te maken.

Global Factories heeft wereldwijd naam gemaakt met de Medicine Detection Machine, de eerste betrouwbare machine voor de verificatie van medicijnzakjes. Daarnaast heeft Global Factories de VandenBrink Blister Machine ontwikkeld. De eerste machine op de wereldmarkt die meerdere medicijnen, volgens recept, in blistercards verpakt en verifieert. Hierdoor wordt het innemen van medicatie voor de patiënt nog veiliger.

Ons hoofdkantoor ligt mooi gelegen aan de rand van het centrum van Den Haag tussen de ambassades en overige karakteristieke panden. Ook zitten wij op korte afstand van het strand, waar wij ook graag samenkomen voor meetings, gezellige etentjes, borrels en ons jaarlijkse familiefeest. Daarnaast hebben wij verschillende kantoren in o.a. Ho Chi Minh City (Vietnam), in Trittau (Duitsland) en Milaan (Italië)

Internationale onderneming

Wat wij doen

Global Factories heeft wereldwijd naam gemaakt met de Medicine Detection Machine, de eerste betrouwbare machine voor de verificatie van medicijnzakjes. Daarnaast heeft Global Factories de VandenBrink Blistermachine ontwikkeld. De eerste, unieke machine op de wereldmarkt die meerdere medicijnen op recept verpakt en verifieert in blisterkaarten. Dit maakt het innemen van medicatie nog veiliger voor de patiënt.

Dynamiek, Creativiteit en Fun!

Wat wij bieden

Een interessante en zelfstandige stage binnen een dynamische en creatieve organisatie, met volop mogelijkheden tot ontwikkeling en eigen initiatief! Global Factories biedt een plezierige, informele werksfeer in een team van enthousiaste professionals.

Het bedrijf bevindt zich in een prachtig, statig pand in een leuke buurt vlakbij het centrum van Den Haag en heeft de beschikking over een eigen GF Health Club.
In het bedrijf heerst een plezierige werksfeer in een team van enthousiaste, betrokken professionals.
In het voorjaar organiseren wij een actief bedrijfsuitje, in de zomer een familie BBQ en aan het eind van het jaar de kerstborrel.
Wij sluiten elke week op vrijdag af met een borrel.

Solliciteer

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv via het formulier.

"*" indicates required fields

Max. file size: 1 MB.
Max. file size: 1 MB.
Hidden